Etelä-Suomen Sanomat hakee vahvaa journalistia, lehden kehittämisestä innostunutta ihmistä ja Päijät-Hämeeseen sitoutuvaa vaikuttajaa vastaavaksi päätoimittajaksi. Toivomme päätoimittajalta terävää ja innostavaa kynänjälkeä.

Päätoimittajan tehtävänä on lehden johtamisen ohella osallistua alan ja oman lehtensä kehittämiseen. Etelä-Suomen Sanomat haluaa olla luettu, kiinnostava ja edelläkäyvä sanomalehti suomalaisessa lehdistössä.

Tarjoamme vastaavalle päätoimittajalle mielenkiintoisen, haastavan ja näkyvän tehtävän maamme 9. suurimmassa sanomalehdessä ja kasvavassa mediayhtiössä.

Lisätietoja tehtävästä toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi, p. 050 688 33
ti 10.4.2018 klo 10-12.

Hakuaika 13.4.2018 saakka. Lähetä hakemuksesi osoitteella . Vapaamuotoisesta hakemuksesta toivomme ilmenevän kokemuksesi ja vahvuutesi sekä koulutus- ja työurasi.


Keskisuomalainen Oyj on pörssissä noteerattu viestintäyhtiö, joka on kasvanut voimakkaasti 2000-luvulla. Mediakonserni Keskisuomalainen kustantaa 28 tilattavaa lehteä ja 24 kaupunkilehteä ja on maamme suurin kaupunkilehtien kustantaja, suurin paikallislehtien kustantaja ja merkittävä maakuntalehtien kustantaja. Konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli noin 174 miljoonaa euroa ja se työllistää lähes 2000 ihmistä.

Etelä-Suomen Sanomat on Päijät-Hämeen luetuin sanomalehti ja seuratuin verkkomedia. Lehti elää lukijoiden kiinnostuksesta ja Lahden sekä Päijät-Hämeen kasvusta ja kehityksestä.