Keskisuomalainen-konsernin emoyhtiö Keskisuomalainen Oyj on Helsingin Pörssissä noteerattu viestintäyhtiö ja sen kotipaikka on Jyväskylä. Yhtiön päätoimialana on sanomalehtien kustantaminen, sanomalehtien ja muiden painotuotteiden painaminen ja jakelu sekä sähköinen liiketoiminta.

Keskisuomalainen-konserniin kuuluvat emoyhtiö Keskisuomalainen Oyj ja sen tytäryhtiöt Keski-Suomen Media Oy, Savon Media Oy, Etelä-Suomen Media Oy, Kaakon Viestintä Oy, Esa Digital Oy, Väli-Suomen Media Oy, Lehtisepät Oy, Jakelusepät Oy, Mediasepät Oy, Kamua Oy, Tietoykkönen Oy, IROResearch Oy Tutkimustoimisto, Neonmedia Oy sekä kiinteistöyhtiöt Kiinteistö Oy Tahko Twinhills 213 ja Kiinteistö Oy Lehtikaari 1, alakonserni Suomen Lehtiyhtymä Oy ja sen tytäryhtiö Omnipress Oy, alakonserni Suomen Suoramainonta Oy ja sen tytäryhtiöt Helsingin Jakelu-Expert Oy, P-S Suorajakelu Oy, SSM Länsi-Suomi Oy, SSM Itä-Suomi Oy, SSM Varsinais-Suomi Oy, SSM Sisä-Suomi Oy, SSM Savo-Kainuu Oy, Suora Lähetys Oy ja Jakelujuniorit Oy sekä alakonserni Hämeen Media Oy ja sen tytäryhtiö Ilves Jakelu Oy. Lisäksi Keskisuomalainen Oyj omistaa täysin Virossa toimivan Vaba Meedia Oü:n.

Keskisuomalainen Oyj:n osakkuusyhtiöt ovat Arena Partners Oy (41,21 %) sekä Jyväskylän Messut Oy (26,32 %). Suomen Lehtiyhtymä Oy:n osakkuusyhtiöt ovat Myyntimestarit Oy (31,63 %) sekä Hämeen Ääni Oy (40,0 %). Keskisuomalainen Oyj ja sen tytäryhtiöt omistavat Kärkimedia Oy:tä ja konsernin yhteenlaskettu omistusosuus on 47,06 %. Suomen Suoramainonta Oy:n osakkuusyhtiöitä ovat Länsi-Uudenmaan Mainosjakelu Oy (35,0 %) sekä Oulu Suorajakelu Oy (50,0 %).

Keskisuomalainen-konserni julkaisee paikallis-, alue-, maakunta- ja kaupunkilehtiä Uudellamaalla, Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa, Kymenlaaksossa, Päijät-Hämeessä, Kanta-Hämeessä, Pirkanmaalla ja Etelä-Karjalassa. Keskisuomalainen-konsernin lehdet tavoittavat yhteensä 2,1 miljoonaa lukijaa. Keskisuomalainen-konsernin tunnetuimpia lehtinimikkeitä ovat Etelä-Suomen Sanomat, Helsingin Uutiset, Keskisuomalainen, Länsiväylä, Savon Sanomat, Tamperelainen ja Vantaan Sanomat, jotka kaikki tavoittavat yli 100 000 lukijaa. Keskisuomalainen-konsernilla on myös ammattilehti- ja asiakasviestintäliiketoimintaa.

Keskisuomalainen-konserni tarjoaa lisäksi tutkimus-, markkinointiviestintä-, ilmoitusvalmistus- ja digitaalisen ulkomainonnan palveluja sekä paino- ja jakelupalveluja.

Keskisuomalainen-konsernin vuoden 2022 liikevaihto oli 221,0 miljoonaa euroa ja tulos 7,4 miljoonaa euroa. Vuoden 2022 lopussa konsernissa oli työsuhteessa 4 807 henkilöä.

Vuosikertomuksessa on esitelty konsernin keskeiset tunnusluvut sekä toimintakertomus ja tilinpäätös.