Keskisuomalainen-konsernin kuluttajamyynnin johtajaksi on nimitetty Milla Hänninen, 43. Kuluttajamyynnin johtajana Hänninen vastaa konsernin kuluttajamyynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Kuluttajamyynnin johtaja raportoi tehtävässään liiketoimintajohtajalle, jolla on kuluttajamyynnin johtoryhmävastuu konsernissa.


(Kuva: Timo Mustalampi)

Hännisellä on pitkä kokemus myynnin johtamisesta Telialla, missä hän on toiminut lähes 20 vuotta. Hän siirtyy Keskisuomalainen-konserniin Telian aluemyynnin johtajan ja Keski-Suomen paikallisjohtajan tehtävästä.

Koulutukseltaan Hänninen on BBA. Hän aloittaa tehtävässään tammikuussa 2022.

Keskisuomalainen-konserni on Suomen johtava maakunta- ja paikallismedia. Paikallisesti konsernin medioiden uutisia lukee suuri osa suomalaisista, sillä ne tavoittavat 2,1 miljoonaa lukijaa joka viikko.

– Keskisuomalainen-konsernin kuluttajamyynnin organisaatio on viime vuosina kokenut kokonaisvaltaisen uudistuksen. Kuluttajamyynnin johtajan tehtävänä on johtaa meneillään olevaa siirtymää digitilauksiin ja -lukemiseen sekä printin rinnalle että sitä korvaten. Hännisellä on kokemusta myynnin johtamisesta jatkuvassa murroksessa olevalla toimialalla ja muutosjohtamiseen liittyvät vastuut ovat hänen ominta alaansa. Hän tuo konserniin osaamista sekä myynnistä että teknologian hyödyntämisestä liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa, liiketoimintajohtaja Erkki Summanen sanoo.

– Tehtävä, jossa voin oppia uutta ja hyödyntää osaamistani mielenkiintoisella mediatoimialalla, on tilaisuus, johon on tartuttava. Olen kiitollinen luottamuksesta ja odotan innolla tulevaa, Milla Hänninen sanoo.