Mediakonserni Keskisuomalaisen valtakunnallinen suurasiakasmyynti saa vahvistusta, kun MEKSin myyntijohtajana aloittaa 1.8.2019 alkaen KTM Maija Syyrakki.

Uusi myyntijohtaja tulee mediatoimisto Vizeum Oy:stä, jossa hän on työskennellyt viimeiset neljä vuotta asiakkuusjohtajana. Hänellä on myös vahvaa osaamista lehtitaloista. Syyrakin toimipiste sijaitsee Vantaalla.

– Syyrakki tuo MEKSille laadukasta osaamista ratkaisumyyntiin, asiakkuuksien hallintaan sekä luonnollisesti mediatoimistoyhteistyöhön, sanoo Mediakonserni Keskisuomalaisen kaupallinen johtaja Mikko Pakarinen.

MEKS tarjoaa suurasiakkaille media- ja markkinointiratkaisut yhden kontaktin kautta. Asiakas saa palveluita perinteisestä mediasta digitaalisiin palveluihin ja ulkomainonnan uusimpiin ratkaisuihin autoilijoille, kauppakeskuksiin ja bussimainontaan.

– Keskisuomalainen-konserni rakentaa strategiansa mukaan ainutlaatuista valtakunnallista kokonaisuutta. MEKSin mediavalikoimassa on myös Mediakonserni Keskisuomalaisen liki 90 mediabrändiä, jotka ovat paikallisesti alueensa ylivoimaisia ykkösiä. Suomen suurimpana sanoma- ja kaupunkilehtien kustantajana Mediakonserni Keskisuomalainen on päivittäinen osa suomalaisten arkea ja mediapäivää. Paikallisten uutisten ja puheenaiheidemme seurassa viihtyy joka viikko reilut kaksi miljoonaa suomalaista lukijaa, kertoo konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.