ESA Digital ja Neste ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimus kattaa mittarikentän digitaalisen näyttöjärjestelmän uudistamisen, LED-suurkuvanäyttöjen toimituksen sekä valtakunnallisen mediamyynnin palvelut.

Tavoitteena on ottaa kaikki digitaalisuuden edut käyttöön liikenneasemilla.

–Uudistetuille diginäytöille voidaan nostaa RSS-syötteitä tai some-päivityksiä. Näin viestintään saadaan moderni, reaaliaikainen elementti, kertoo digitaalisten näyttöratkaisujen ja palveluiden toimittaja ESA Digital Oy:n toimitusjohtaja Esa Rimpiläinen.
Digitaalisia näyttöjä hyödynnetään liikenneasemilla jatkossa myös kohdennettuun markkinointiin ja viestintään.

Digitaaliset näyttöpinnat laajentavat Mediakonserni Keskisuomalaisen tuotevalikoimaa. Toimitusjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi pitää yhteistyösopimusta tärkeänä esimerkkinä median digitalisoitumisesta.
–Tämä kauppa on hieno avaus, jolle haemme aktiivisesti jatkoa, sillä aiomme kasvattaa tätä liiketoimintaa. Erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä on uusia mahdollisuuksia sekä markkinoijille että meille markkinointiviestinnän ja median toimijoille, kommentoi Kangaskorpi.

Valtakunnallinen diginäyttöjärjestelmä on myös tehokas media.

–Kesällä 2016 TNS Gallupin kanssa tehdyn tutkimuksen mukaan Neste-liikenneasemilla bruttokontakteja saavutetaan valtakunnallisesti noin 7,2 miljoonaa kuukaudessa ja mainosten huomioarvo on keskimäärin 36 prosenttia, ESA Digital Oy:n toimitusjohtaja Esa Rimpiläinen sanoo.

Diginäytöillä halutaan tuoda myös parempaa palvelua liikenneasemille pysähtyville asiakkaille.
–Asemien uudistuva digitaalinen ympäristö tarjoaa asiakkaillemme paremman pysähdyksen ja asiakaskokemuksen, kertoo Nesteen Öljyn Vähittäismyynnin markkinointijohtaja Mika Hyötyläinen.

Lisätietoja:
Vesa-Pekka Kangaskorpi, toimitusjohtaja, Keskisuomalainen Oyj, 050 688 33.
Esa Rimpiläinen, toimitusjohtaja, ESA Digital Oy, 0400 481 509.

Keskisuomalainen Oyj
Keskisuomalainen Oyj kustantaa 62 lehteä ja verkkomediaa. Kustannustoiminnan lisäksi konsernilla on viisi painoa, sanomalehtijakelua, radiokanava, markkinointiviestinnän suunnittelupalveluita sekä tutkimustoimintaa. Uuden Mediakonserni Keskisuomalaisen pro forma -liikevaihto vuonna 2015 oli noin 184 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee lähes 2000 media-alan asiantuntijaa ja ammattilaista. Konsernin emoyhtiö Keskisuomalainen Oyj on Helsingin pörssissä noteerattu viestintäyhtiö.
Mediakonserni Keskisuomalaisen tytäryhtiö ESA Digital Oy on valtakunnallinen, digitaaliseen POS- ja ulkomainontaan keskittynyt yhtiö. ESA Digital toteuttaa yhdessä asiakkaidensa kanssa digitaalisia mediaympäristöjä ja myy näyttöpinnoille alueellista ja valtakunnallista mediatilaa. ESA Digitalin tärkeimpiä mediaympäristöjä ovat Nesteen liikenneasemat ja Cityconin kauppakeskukset.

www.keskisuomalainen.com
www.esadigital.fi