Keskisuomalainen Oyj vuokraa ja rakennuttaa Suomen johtavalle padel-toimijalle 12 kenttää sisältävän modernin pelikeskuksen Keskisuomalainen Oyj:n pääkonttorin yhteyteen Jyväskylän Aholaitaan.

Keskisuomalainen Oyj on 26.5.2021 solminut merkittävän vuokrasopimuksen Padel Club Finland -tuotemerkillä toimivan Padel Sports Oy:n kanssa.

Padel Club Finland (PCF) on Suomen suurin toimija alallaan ja perustettu vuonna 2016. Yhtiö työllistää vakituisesti yli 10 henkilöä. Padel kasvaa kaikissa Euroopan maissa erittäin voimakkaasti, eikä nykyinen pelikenttien määrä pysty tällä hetkellä vastaamaan markkinan kysyntään. Kentille on tarkoitus päästä pelaamaan loppusyksystä 2021. Padel on mailapeli, jonka harrastajia on maailmanlaajuisesti jo noin 20 miljoonaa.

– Keskisuomalainen-konserni on aktiivisesti kasvuhakuinen ja osa kasvuamme on kiinteistöliiketoimintamme laajentaminen. Konsernillamme on useita kiinteistöjä eri puolilla Suomea ja pyrimme jalostamaan niitä mahdollisimman tuottaviksi. Padel Club Finland on lajinsa suurin toimija Suomessa ja uskomme, että pystymme tarjoamaan heille erinomaiset puitteet laadukkaan padel-keskuksen tuomiseksi Jyväskylään. Olemme erittäin tyytyväisiä ja innostuneita uudesta kumppanuudestamme, kommentoi konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi, Keskisuomalainen Oyj.

Jyväskylän Aholaitaan valmistuvat uudet kentät noudattavat Padel Club Finlandin omaa klubikonseptia, jossa niin peliolosuhteet, sosiaalitilat kuin asiakkaiden yleiset oleskelualueetkin tulevat olemaan lajin harrastamisen kannalta parhaat mahdolliset.

– Aholaidan keskuksesta tulee koko yrityksemme tähän asti suurin. Meillä on tällä hetkellä Suomessa 32 sisäkenttää, mutta näemme nimenomaan Jyväskylän erinomaisena paikkana avata näin laaja padel-kenttien kokonaisuus. Jyväskylässä on hyvä pohja meidän kaltaisellemme padel-toimijalle laajentua, sillä kaupunki on jo valmiiksi urheilullinen ja ihmiset haluavat harrastaa monipuolista liikuntaa. Pelivuoroista on tunnetusti ollut pulaa ja Aholaitaan valmistuvalla keskuksellamme pääsemme helpottamaan tilannetta, toteaa toimitusjohtaja Kalle Väinölä, Padel Sports Oy.