Keskisuomalainen-konserni myy Seinäjoella ilmestyvän Seinäjoen Sanomat -kaupunkilehden Ilkka-konsernille.

Seinäjoen Sanomat siirtyy 4.1.2023 tehdyllä liiketoimintakaupalla Ilkka-konserniin kuuluvalle I-Mediat Oy:lle. Liiketoimintakaupan kanssa samanaikaisesti Keskisuomalainen-konserni ja Ilkka-konserni sopivat valtakunnallisesta myyntiyhteistyöstä osana Keskisuomalainen-konsernin kaupunkilehtiverkostoa.

– Keskisuomalainen-konserni on laajentunut voimakkaasti viime vuosina ja etsii aktiivisesti mahdollisuuksia kasvattaa liiketoimintaansa. Seinäjoen Sanomat on luettu ja pidetty kaupunkilehti Seinäjoella, mutta sijainniltaan etäällä konsernin muista tuotteista. Ilkka-konsernilla on erinomaiset edellytykset kehittää kaupunkilehtiliiketoimintaa Etelä-Pohjanmaan alueella. Sovittu myyntiyhteistyö vahvistaa edelleen Keskisuomalainen-konsernin valtakunnallista vaikuttavuutta, toteaa Keskisuomalainen Oyj:n konsernijohtaja Vesa-Pekka Kangaskorpi.

– Tehdyllä liiketoimintakaupalla mahdollistetaan journalististen tuotteiden kehitys Etelä-Pohjanmaan alueella myös tulevaisuudessa, toteaa Ilkka-konsernin media- ja markkinointipalvelujen liiketoimintajohtaja Jarno Puutio.

 

Lisätietoja:

Vesa-Pekka Kangaskorpi
konsernijohtaja
Keskisuomalainen Oyj
p. 050 688 33