Päivitetty 9.11.2018

Rekisteröityminen ja tätä kautta toisen asiakkaan tietoihin pääsy ei ole mahdollista, mikäli kyseisellä asiakasnumerolla on jo luotu mediatili.
Järjestelmät on tarkistettu ja asiakkaiden tilaustietoja tai muita asiakastietoja ei ole päätynyt väärien asiakkaiden haltuun. Yhdelläkään virheellisesti lähetetyllä asiakasnumerolla ei ole luotu käyttäjätilejä uutiskirjeen lähettämisen ja rekisteröintiputken sulkemisen välillä.
Tilaajien rekisteröityminen on avattu uudelleen.

Rekisterinpitäjä arvioi, että nopeiden toimenpiteiden ansiosta asiasta ei ole koitunut henkilöiden oikeuksille ja vapauksille riskiä.

 Ilmoitus tietosuojavuodosta 7.11.2018

Etelä-Suomen Median alueella asiakkaille on epähuomiossa lähetetty sähköpostiviesti, jossa on toisen asiakkaan asiakasnumero. Viestin saaneet asiakkaat ovat samalta alueelta, jolloin on mahdollisuus, että asiakkaat saavat rekisteröitymisen yhteydessä toisen asiakkaan tiedot haltuunsa.

Tilaajien rekisteröityminen on poissa päältä siihen saakka, kunnes saamme korjattua tilanteen.

Tietovuototilanne rekisteröitiin tiistaina 6.11. iltapäivällä ja toimenpiteenä suljimme tilaajille tarkoitetun Mediatilin luomissivun (https://media.portal.worldoftulo.com/Registration/Lookup?) mahdollisen tietovuototilanteen estämiseksi tiistaina 6.11. noin klo 17:30.

Tilanteesta on tehty dokumentointi ja selvitystyö jatkuu. Rekisterinpitäjä arvioi parhaillaan, tehdäänkö tapauksesta ilmoitusta valvontaviranomaisille.

Pahoittelemme tapahtunutta.

 

 

Lisätietoja:

tietosuojavastaava Marjo Salovaara