Tuomme median lähelle

Olemme yli 150-vuotias suuri suomalainen mediakonserni. Kuljemme omaa polkuamme tuomalla yhteen valtakunnallisen median voimavarat ja paikallisen median kyvyn olla lähellä lukijaa.

Konsernissamme työskentelee yli 5 000 oman alansa rautaista ammattilaista. Määrittelemme joka päivä sitä, miltä median tulevaisuus näyttää. Mediakonserni Keskisuomalainen on yksi Suomen johtavista mediayhtiöistä – tavoitamme yli 70 prosenttia suomalaisista.

Läpi konsernin pyrimme panostamaan reiluun ja avoimeen kulttuuriin ja ammatilliseen kehittymiseen. Mutta jokin muukin meitä yhdistää. Me olemme

Rohkeita uudistajia
Ylpeästi paikallisia
Kasvuun kannustavia

Jos nämä sanat voisivat kuvailla myös sinua, hae ihmeessä joukkoomme!

Me olemme

Rohkea uudistaja

Kuljemme kohti tulevaisuutta, jossa media digitalisoituu ja saa uusia muotoja. Muutos tarvitsee rohkeita uudistajia, jotka ovat valmiita ajattelemaan uudella tavalla ja auttamaan meitä tekemään tätä muutosta todeksi. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaamme, oli sitten kyse uudenlaisten sisältöjen kehittämisestä niiden tuomisesta yleisölle entistä vaikuttavammassa muodossa tai markkinoinnin kohdentamisesta paikalliselle yleisölle.
#rohkeitauudistajia

Ylpeästi paikallisia

Suomen johtavana mediakonsernina tarjoamme monenlaisia mahdollisuuksia osaajille, joiden sydän sykkii paikallisuudelle. Työskentelet sitten journalismin, myynnin, markkinoinnin, tutkimustoiminnan tai erilaisten palveluiden kehittämisen parissa, meillä voit kokea tekeväsi arvokasta työtä alueiden ja niiden asukkaiden eteen. Maailma muuttuu ja viestintävälineet kehittyvät, mutta paikallisuus ei katoa mihinkään – siksi me olemme ylpeästi paikallisia.
#ylpeastipaikallisia

Kasvuun kannustavia

Joustavassa ja ihmisläheisessä porukassa jokaisella on tilaa kasvaa ja mennä eteenpäin. Työyhteisöissämme ympäri Suomen kannustetaan kasvamiseen, mutta ihmisten ehdoilla. Me Mediakonserni Keskisuomalaisessa autamme toisiamme ja olemme ylpeitä osaamisestamme. Joukossamme saat runsaasti tukea ja välineitä ammatilliseen kehittymiseen – sinä päätät, hyppäätkö kohti uusia haasteita, urapolkuja tai koulutuksia. Moni kokee, että työ Mediakonserni Keskisuomalaisessa tarjoaa hyvän balanssin vapautta, vastuuta ja joustoa.
#kasvuunkannustavia

Tutustu meihin

Avainasiakaspäällikkö ja ulkomainonnan asiantuntija

Tero Viinikainen

Tulin konserniin ammattikorkeakoulun kautta markkinoinnin harjoittelijaksi. Kun talo tuli tutuksi, hain kesätöihin asiakaspalveluumme. Syksyllä pääsin jatkamaan talossa osana ilmoitustrafiikkia. Silloinen tehtäväni oli ilmoitusten vastaanotto ja jatkotarjoaminen. Osaamisen karttuessa siirryin entistä enemmän myynnin puolelle ja olen vahvistanut osaamistani erilaisilla koulutuksilla. Ajan, erehdysten ja onnistumisten kautta olen päässyt nykyiseen työtehtävääni.

Minulle on tärkeää, että en jumiudu yhteen muottiin, vaan pystyn kehittymään itse ja kehittämään työpaikkaani paremmaksi.
Mediakonsernissa vuodesta 2007
Digitaalisen liiketoiminnan johtaja

Kirsi Hakaniemi

Polkuni konsernissa alkoi Keskisuomalaisen verkkodeskin kesätoimittajapestin kautta verkkotuottajaksi ja toimituksen esihenkilöksi digitaalisia uutispalveluita kehittämään. Vuonna 2015 etenin digikehitysyksikön vetäjäksi ja johtoryhmän jäseneksi.

Minulle tärkeintä työssäni on hyvä työyhteisö ja osaavat ihmiset, kiinnostavat haasteet, itsenäinen työ, alan murros ja merkityksellinen mediatoimiala. Haluan yhä innostua, oppia uutta ja kehittyä jatkuvasti omassa työssäni, sekä auttaa omaa tiimiä ja koko organisaatiota menestymään liiketoiminnan murroksessa.
Mediakonsernissa vuodesta 2003
Tutkimusjohtaja

Elina Sydänmaanlakka

Tulin Iro Researchiin vuonna 2003 kvalitatiiviseen tiimiin asiakasvastuulliseksi tutkimuspäälliköksi, joten tehtävät ovat pysyneet aikalailla samana.

Haluan suunnitella ja toteuttaa tutkimuksia, joiden tulokset ovat asiakkaalle hyödyllisiä ja ymmärrettäviä. Vuorovaikutus muiden kanssa ja uuden oppiminen ovat kaiken lähtökohta. Uteliaana ihmisenä olen unelma-ammatissani! Haluan säilyttää työn imun ja toivon kykeneväni myös uudistumaan. Juuri nyt kiinnostaa erityisesti tekoäly ja sen mahdollisuudet tutkimusten kannalta.
Mediakonsernissa vuodesta 2003
Google Ads -asiantuntija

Viivi Vuorimaa

Aloitin markkinoinnin harjoittelijana Keski-Suomen Medialla, josta päädyin Kamualle vakituiseen työsuhteeseen. Vastaan Google Ads -mainonnan suunnittelusta, toteutuksesta, kehityksestä sekä tulosten raportoinnista meidän monipuoliselle asiakaskunnallemme.

Tärkeintä työssäni on sen monipuolisuus, asiakkaat ja kollegat. Haluan kasvattaa osaamistani digimarkkinoinnista yleisesti ja kerätä ammatillista itsevarmuutta.
Mediakonsernissa vuodesta 2022
Päätoimittaja, Radio Tempo 

Iida Korhonen

Aloitin työt rakentaen kokonaan uutta radiokanavaa, jonka ytimessä ovat paikalliset ihmiset, asiat ja ilmiöt. Lähiradioksi määritellyn Radio Tempon brändin rakentaminen alkoi helmikuussa 2024.

Työssäni tärkeintä on paikallisten sisältöjen nostaminen keskiöön ja yhteistyö paikallisten toimitusten, toimijoiden ja kaupallisten tekijöiden kanssa sekä paikallisten ihmisten nostaminen valokeilaan. 

Tavoitteenani on luoda parasta mahdollista lähiradiota mahtavien radiotekijöiden kanssa! 
Mediakonsernissa vuodesta 2024
Datapäällikkö

Johannes Niemeläinen

Tulin 2017 digitaalisten tuotteiden kehityspäälliköksi Kaakon Viestintään vetämään verkkopalvelu-uudistusta. Nykyiseen tehtävään olen liukunut pikkuhiljaa.

Arvostan työssäni eritysesti sen yhteiskunnallista kulmaa. Paikallisjournalismia tarvitaan suomalaisen demokratian ylläpitämiseksi ja olen osaltani mahdollistamassa kannattavan paikallisen journalismin tulevaisuutta.

Nautin työstäni ja työkavereideni seurasta. Haluan omalta osaltani olla tukemassa suomalaista demokraattista yhteiskuntaa ja myös sitä kautta olla arvostettu työtoveri työyhteisössäni.
Mediakonsernissa vuodesta 2017

Toimittaja Laura

Laadukas paikallisjournalismi tulee lähelle ihmisten elämää ja arkea. Tutustu siihen, millaista on tehdä työtä paikallisten ihmisten eteen ja mikä tekee toimittajan työstä Lauran mielestä kiinnostavaa.

Asiakkuusjohtaja Hanna

Hanna työskentelee asiakkuusjohtajana tehden työtä konsernin mediamyynnissä. Tutustu millaista on myyntityö monien eri medioiden parissa ja mikä Hannan mielestä tekee mediamyynnistä mielekästä.

Datapäällikkö Johannes

Johannes työskentelee digitaalisen sisältömyynnin kehitystiiminsä kanssa auttaen konsernin kuluttajamyyntiä, sisällöntuotantoa sekä mediamyyntiä kohti digitaalista kukoistusta. Kurkkaa videolta, millaista on työskennellä datapäällikkönä Mediakonserni Keskisuomalaisessa.