Mediatili

Mikä on mediatili?

Mediatili on henkilökohtainen käyttäjätunnuksesi, jonka avulla käytät Keskisuomalainen-konserniin kuuluvien medioiden digitaalisia palveluita.

Luomalla oman mediatilin luet ja hallinnoit verkossa tilauksiasi, kuten sanomalehti Keskisuomalaista, Savon Sanomia ja Keski-Uusimaata. Tarvitset tunnuksia myös, jos haluat tehdä osoitteenmuutoksen tai kommentoida verkossa julkaistuja artikkeleita.

Tutustu mediaperheeseemme tarkemmin täällä.

Miksi käyttäjätunnusta varten tarvitaan sähköpostiosoite?

Sähköisten palvelujen käyttöönottoon ja käyttöön liittyvä viestintä hoidetaan sähköpostin välityksellä. Sähköpostiosoitteesi toimii myös käyttäjätunnuksena. Kun hankit käyttäjätunnuksen palveluumme, saat vahvistus- ja aktivointilinkin omaan sähköpostiisi.

Jos salasanasi katoaa ja pyydät uuden salasanan, se on mahdollista saada vain sinun antamaasi, aiemmin tietokantaamme tallennettuun sähköpostiosoitteeseen. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset vaihtamaan salasanan palveluun.

Tilatessasi tuotteita, saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja lisäksi voit saada asiakkuuteesi liittyviä erikoistarjouksia.

Olen unohtanut käyttäjätunnukseni. Miten menettelen?

Jos et muista käyttäjätunnusta, ota yhteyttä lehtesi asiakaspalveluun tällä lomakkeella. Valitse lomakkeen ”Mitä asiasi koskee” -kohtaan ”En tiedä Mediatilini käyttäjätunnusta” ja täytä yhteystietosi huolellisesti.

Olen unohtanut salasanani. Miten menettelen?

Voit nollata salasanasi Oletko unohtanut salasanasi -linkistä syöttämällä sähköpostiosoitteesi ao. kenttään. Saat sähköpostiviestin, joka sisältää linkin ja ohjeet kuinka nollaat salasanasi.

Yritin rekisteröityä, mutta sain ilmoituksen, että sähköpostiosoite on jo käytössä. Mitä tämä tarkoittaa?

Antamasi sähköpostiosoite on jo olemassa järjestelmässämme. Jos sinulla on jo tunnukset, niin klikkaa Kirjaudu tästä -linkkiä.

Apua, annoin väärän sähköpostiosoitteen rekisteröitymisen yhteydessä

Ota yhteyttä lehtesi asiakaspalveluun tällä lomakkeella, niin korjaamme sähköpostiosoitteen oikeaksi.